Peter Madsen

Peter Madsen er nok Danmarks bedst kendte nulevende serietegner. Siden debuten i 1979 har albumserien ”Valhalla” været en stor succes og har indtaget en rolle som mange børn og voksnes introduktion til den nordiske mytologi.

Gennem årene har Peter vundet talrige priser for sine tegneserier og Valhalla viste sig at være så stor en succes, så der i 1986 blev givet grønt lys til Valhalla-filmen, der havde Peter Madsen som instruktør. Den modtog året efter prisen for bedste børne- og ungdomsfilm på Cannes-filmfestivalen.

Sideløbende med Valhalla har han udgivet bl.a. Menneskesønnen og Urhistorien, og Eventyrbogen – samt et utal af bogforsider og illustrationer.

Da Valhalla-serien sluttede, kastede han sig over et nyt projekt med sin kone Sissel Bøe, nemlig børnebogsudgivelserne Troldeliv.

Fra både Valhalla og Troldelivsuniverset, har Comcigarden.dk udgivet en lang række meget flotte Peter Madsen kunsttryk, der alle er signerede og nummerede.

Gennem hele sit tegnerliv har han dyrket den klassiske disciplin croquis, skitsetegning efter nøgenmodel, der resulterede i den meget flotte kunstbog Croquis, udgivet af Tegneserie Kompagniet, som du kan købe her i shoppen.

Alle titler af Peter Madsen